Voor 23:00 besteld is vandaag verzonden

Bestelling en levering

Wij hechten veel waarde aan onze klanten, daarom zijn wij transparant in onze werkwijze.

Onze producten worden verzonden op het moment dat de bestelling is geplaatst. Hierbij dragen wij bij aan het milieu en we versturen het direct vanuit de leverancier. Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat we je een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent en de verzendkosten van onze producten voor eigen rekening kunnen nemen.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 12-30 dagen voor bestellingen in Nederland en België.

Let op: door de recente maatregelen omtrent het COVID-19 virus kan het zijn dat de levertijd langer duurt. In deze onzekere tijden kunnen onverwachtse hinderingen plaatsvinden waar wij geen invloed op hebben. Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo spoedig mogelijk te laten bezorgen. Excuses als dit invloed zal hebben op uw bestelling.

Altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelwaarde nodig. 

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren.

Niet tevreden? Geld terug!
Gratis verzending in NL
100% klanttevredenheidsgarantie
24/7 bereikbaar